СПОСОБИ ТА ПРИСТРОЇ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ШВИДКОСТІ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ І СКЛАДУ ТРАНСПОРТНОГО ПОТОКУ - Левтеров, А. І.; Ярута, А. М.; Левтеров, А. И.; Ярута, Я. Н.; Levterov, A.; Yaruta, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Проаналізовано існуючі способи і технічні засоби для визначення основних параметрів, що характеризують транспортні потоки (ТП), а також запропоновано варіанти пода-льшого удосконалення методів визначення швидкості транспортних засобів (ТЗ) та складу транспортного потоку.
СПОСОБЫ И УСТРОЙСТВА ДЛЯ ОПРЕДЕЛЕНИЯ СКОРОСТИ ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ И СОСТАВА ТРАНСПОРТНОГО ПОТОКА
METHODS AND APPARATUS FOR VEHICLES SPEED AND TRANSPORT FLOW PARAMETERS DETERMINING
Keywords: параметри транспортного потоку; швидкість; ідентифікація транспортних засобів; сканування; контрольована зона; параметры транспортного потока; скорость; идентификация транспортных средств; сканирование; контролируемая зона; transport flow parameter; speed; vehicle identification; scanning; controlled road section; 625.72:656.11