Технологія ямкового ремонту дорожнього покриття із застосуванням способу інфра-червоного розігріву при підвищенні транспортно-експлуатаційного стану автомобі-льної дороги Харків – Золочів на ділянці км 27+733 – км 44+000 - Крохмаль, Андрій Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено аналіз сучасних методів та технологій ямкового ремонту доріг; впливу температури на характеристики міцності асфальтобетонних сумішей при виконанні ремонтних робіт; технологій інфрачервоного ремонту асфальтобетонних покриттів.
Keywords: автомобільна дорога; транспортно-експлуатаційний стан; деформації; технологія інфрачервоного ремонту асфальтобетонних покриттів; температурний режим; ямковий ремонт; поточний ремонт; капітальний ремонт; технологія і організація робіт; охорона праці