Удосконалення технологічного процесу перевезення товарів народного споживання в місті Харків підприємством ТОВ «STROM» - Лісенко, Антон Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Розроблено транспортно-технологічну схему доставки вантажів в міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначені раціональні розвізні та маятникові маршрути перевезень вантажу, що дозволять знизити добовий пробіг автомобілів на 18 км у порівнянні з існуючими маршрутами перевезень. Економічний ефект від впровадження запропонованих рішень, а саме маршрутизації та використання раціонального рухомого складу за один рік складе 250467 грн. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись при організації перевезень вантажів в міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка вантажу; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати