Спосіб підвищення дистанції пробігу транспортних засобів - Подригало, Михайло Абович; Сєріков, Георгій Сергійович; Сєрікова, Ірина Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Спосіб підвищення дистанції пробігу транспортних засобів включає визначення характерних ознак процесу регулювання жорсткості підвіски шляхом сканування швидкості пересування за допомогою датчика швидкості. Як визначальну ознаку використовують розраховану резонансну швидкість під час руху. На основі проведених розрахунків за допомогою системи керування контролюють момент попереднього регулювання жорсткості підвіски, для чого використовують силовий елемент оперативного регулювання за допомогою електронних комутаторів.
Keywords: дистанція пробігу; жорсткість підвіски; датчик швидкості; електронний комутатор