Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей з використанням місцевого кварцового піску на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Кочугура, Денис Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
На основі зробленого аналізу літературних джерел та експериментальних даних досліджень, стосовно впливу виду піску на властивості асфальтобетону, показано необхідність використання якісного подрібненого піску. Показаний негативний вплив на фізико-механічні властивості асфальтобетону надлишкової кількості природного піску.
Keywords: бітум; кварцовий пісок; фізико-механічні властивості; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон