Оцінка технічного стану мосту на км 7+427 автомобільної дороги О 0509 Велика Новосілка – Комар - Позднишев, Олександр Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі наведені детальний опис мостової споруди та її окремих елементів. Описано дефекти всіх конструктивних елементів та їх вплив на роботу споруди вцілому. Виконано розрахунок прогонової будови та опор за несучою здатністью. Наведено оцінку технічного стану елементів і споруди. Визначено технічний стан мосту на км 7+427 автомобільної дороги О 0509 Велика Новосілка – Комар та разроблено заходи з забезпечення безпечної експлуатації споруди.
Keywords: міст; прогонова будова; руйнування; навантаження; дефекти; технічний стан