Підвищення зносостійкості дорожнього покриття при розробці заходів з експлуатаційного утримання та ремонту автомобільної дороги Харків – Золочів - Давтян, Руслан Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуті вплив факторів на зносостійкість дорожніх покриттів; дослідження зносу дорожніх асфальтобетонних покриттів.
Keywords: асфальтобетоне покриття; водонасиченний стан; схема дії колеса автомобіля; зносостійкість дорожніх покриттів; протиожеледні материали; агресивне середовище; хлорид натрію