Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІІ категорії в Чернівецькій області - Дєнєжніков, Андрій (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначена потреба в сировинних матеріалах. Підібрано та розраховано конструкцію дорожнього одягу, розраховано склади асфальтобетонних сумішей, що будуть випускатися на асфальтобетонному заводі. Встановлено необхідні об’єми складів сировинних матеріалів, підібрано основне технологічне обладнання підприємства та розраховано вартість асфальтобетонних сумішей.
Keywords: асфальтобетон; мінеральні матеріали; бітум; технологія; калькуляція вартості