Підвищення ефективності перевезення кондитерських виробів на підприємстві ФОП Шевченко Є. В. - Болденко, Євгеній Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Зазвичай, визначення оптимальної марки автомобіля як критерію вибору базується на аналізі витрат на транспортування. Під час розрахунків було встановлено, що використання автомобіля Volkswagen Crafter з вантажопідйомністю 2,5 тони дозволить підприємству зменшити витрати на доставку на суму 131068,2 гривень щорічно.
Keywords: запас; склад; вантажний транспорт; вантажопідємність; витрати на доставку; розвізний маршрут