Автобетонозміщувач збільшеного об’єму на базі напівпричепа - Щоголь, Едуард Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі були розглянуті питання розрахунку параметрів змішувального барабану. Крім того було виконаю розрахунок гідроприводу автобетонзмішувача, та вибрані його основні елементи. Значну увагу у дипломній роботі присвячено дослідженням навантаження змішувального барабану, що являє собою замкнуту тонкостінну оболонку складної, за допомогою створеної 3D моделі.
Keywords: автобетонзмішувач; напівпричіп; гідропривід; змішувальній барабан