Управління клієнтським досвідом на підприємствах транспортно-логістичної системи - Кантемир, Владислав Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті основні поняття та еволюція розвитку управління клієнтським досвідом на підприємствах транспортно-логістичної системи. Визначено сучасні напрямки розвитку управління клієнтським досвідом на підприємствах транспорту та логістики. Проведено аналіз існуючих методів управління клієнтським досвідом. Проаналізовано клієнтський досвід на ТОВ «Елай Логістик». Впроваджено інтегровану омніканальну платформу обслуговування клієнтів та надана оцінка ефективності впровадження інтегрованої омніканальної платформи обслуговування клієнтів. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – розвиток управління клієнтським досвідом є перспективним напрямком як досліджень в сфері управління, так і для практичного застосування на підприємствах транспорту та логістики.
Keywords: клієнтський досвід; управління клієнтським досвідом; лояльність клієнтів; вимірювання задоволеності клієнтів; цифрова трансформація; омніканальна платформа; обслуговування клієнтів