Формування раціональної складської системи ТОВ «Логистик Авто Плюс» - Зуєва, Анна Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт – дворівнева система розміщення запасів ТОВ «Логистик Авто Плюс». Мета роботи – підвищення ефективності функціонування логістичної системи ТОВ «Логистик Авто Плюс». Метод дослідження – натурно-аналітичний. В результаті аналізу існуючих витрати на розміщення та зміст запасів на ТОВ «Логистик Авто Плюс» визначені недоліки. На основі аналізу літературних і Інтернет джерел розроблені комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності раціональної складської системи ТОВ «Логистик Авто Плюс». Запропонована методика розміщення запасів у дворівневих розподільних систем на підприємстві. Впровадження запропонованої методики дозволити отримати економічний ефект 30 %, що в свою чергу становить 45348 грн. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – використання сформованої економіко-математичної моделі для удосконалення логістичної системи трогових підприємств України.
Keywords: витрати; дворівнева система запасів; запаси; склад; ABC-аналіз; XYZ-аналіз