Проект СТО міського типу з розробкою поста комплексного діагностування - Бурдейний, Руслан Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – СТО міського типу з зоною діагностування гальмівних систем легкових автомобілів. Предмет дослідження – удосконалена конструкція роликового стенду для перевірки гальмівних систем легкового автомобіля. Мета проекту – дослідження СТО міського типу з зоною діагностики гальмівних систем легкових автомобілів та удосконалення конструкції роликового стенду для перевірки гальмівних систем легкового автомобіля. Метод дослідження – аналіз, систематизація, та узагальнення теоретичних положень, щодо зонування СТО, метод проектування специфічних зон діагностики, математичні розрахунки та моделювання удосконалення роликового стенду для перевірки гальмівних систем легкового автомобіля. Практичне значення одержаних результатів полягає у розробці СТО міського типу з зоною діагностування гальмівних систем легкових автомобілів, які можуть бути використані при плануванні та забудові СТО нового покоління. Удосконалену конструкцію роликового стенду для перевірки гальмівних систем легкового автомобіля можна використовувати для модернізації зон СТО, які діагностують гальмівні системи легкових автомобілів.
Keywords: ЗОНА ДIАГНОСТУВАННЯ; ЗОНА ТО; ВИРОБНИЧИЙ КОРПУС; РОЛИКОВИЙ СТЕНД; АВТОМОБІЛЬ; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА