Вакуумний пiдсилювач гiдравлiчного приводу - Клименко, Валерій Iванович; Шуклiнов, Сергiй Миколайович; Шепеленко, Ігор Георгійович; Скляров, В'ячеслав Миколайович (My University, 2002)
Вакуумний підсилювач гідравлічного приводу, який включає корпус із кришкою, у середині якого розташовані поршень із діафрагмою і клапанами, який відрізняється тим, що між поршнем із боку вакуумної порожнини і корпусом установлене гнучке ущільнення, внутрішній діаметр якого дорівнює або більше ушільнуваної напрямної поршня в кришці, а активні площі поршня по обидва боки виконані однаковими або з меншою активною площею з боку вакуумної порожнини.
Keywords: автомобiлi, гальмiвнi системи