Удосконалення робочого органа КДМ для боротьби з ожеледицею - Ляшенко, Максим Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Виконано ознайомлення з виробниками вітчизняного та закордонного виробництва. Виконаний розрахунок бункеру, живильника та розкидача суміші. Розроблено заходи з охорони праці в надзвичайних ситуаціях Обчислено економічний ефект від впровадження у виробництво розроблювальної техніки. Об’єктом дослідження є автосамоскид з розкидувачем пісщано-сольової суміші. Метою даної роботи є підвищення продуктивності машини для розподілу протиожеледних матеріалів, а також підвищення якості розподілу протиожеледних матеріалів. Методи дослідження – підвищення ефективності роботи машини для боротьби з ожеледицею.
Keywords: автосамоскид FOTON DAIMLER АС-6129.1B; розкидач; пісщано – сільова суміш; безпека; продуктивність; економічна ефективність