Молоток Кашкарова модифiкацiйний - Костiна, Людмила Леонiдiвна; Толмачов, Сергiй Миколайович (My University, 2015)
Молоток Кашкарова модифікований, що містить головку, рукоятку, еталонний стрижень, сталеву кульку (індентор), стакан, пружину, який відрізняється тим, що з метою підвищення точності вимірювань в запропонованій конструкції молотка Кашкарова замість круглих стрижнів використовують квадратні стрижні.
Keywords: інструментальнi матерiали; матерiалознавство