Спосіб частотного управління асинхронним тяговим електродвигуном - Двадненко, Володимир Якович; Дзюбенко, Олександр Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Спосіб скалярного частотного управління асинхронним тяговим електродвигуном, згідно з яким визначають оптимальні характеристики управління силовим електроприводом гібридного автомобіля, причому при рівномірному русі автомобіля на електроприводі зі швидкістю 30-60 км/год. використовують канал управління частотою, за допомогою якого вибирають частоту, пропорційну швидкості автомобіля, а за допомогою каналу управління напругою фаз вибирають таку трифазну змінну напругу, при подачі якої на всі три фази на одній із них забезпечується заданий коефіцієнт потужності.
Keywords: автомобільний транспорт; абтомобільна техніка; гібридні автомобілі; електротехніка; електродвигуни