Інженерно-геодезичні вишукування для будівництва ПЛ 330 кВ у Запоріжській області - Порожняк, Марина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, висновку, переліку посилань і одного додатку. В першому розділі розглянуто аналіз сучасних технологій використання геодезичних мереж для виконання інженерно-геодезичних вишукувань, використання ДГМ для виконання інженерно-геодезичних робіт, використання мережі базових станцій System.NET, використання мережі базових станцій ZAKPOS, використання мережі базових станцій TNT GNSS Network, мета і завдання роботи. В другому розділі розглянуте нормативно-правове забезпечення проєкту. В третьому розділі розглянута характеристика району розташування об’єкта вишукувань для будівництва ПЛ 330 кВ у Запоріжській області, геоморфологічні умови та рельєф місцевості проєктування, природньо-кліматичні, геоморфологічні умови та метеорологічні дані району проходження проєктної ПЛ, інженерно-геологічні умови району. В четвертому розділі розглянуті інженерно-геодезичні вишукування, підготовчі роботи та вибір траси ПЛ, знімальні роботи, камеральні роботи.
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; повітряна лінія; підстанція; нормативні документи; пункти державної геодезичної мережі; базові станції GNSS/RTK мережі