Реструктуризація в системі забезпечення конкурентної стійкості підприємства - Кирчата, І. М.; Шершенюк, О. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
В статті розглянуто актуальні питання, пов’язані з реструктуризацією підприємств, досліджено сутність та визначено місце реструктуризації підприємства в системі забезпечення його конкурентної стійкості.
Keywords: реструктуризація; управління реструктуризацією; процесний підхід; re-structuring; management of re-structuring; process approach; 33:04