Технологія ямкового ремонту асфальтобетонних покриттів литими асфальтобетонними сумішами - Мельнікова, Ольга Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконаних досліджень було встановлено вплив різних полімерів та низькомолекулярних добавок на властивості литих асфальтобетонних сумішей. Були проведені випробування литого асфальтобетону що до утворення пластичних деформацій. Розроблені рекомендації по виконанню ямкового ремонту із застосуванням литих асфальтобетонних сумішей на основі модифікованих в’яжучих.
Keywords: фізико-механічні властивості; литий асфальтобетон; полімери; низькомолекулярна добавка; колієстійкість; показник занурення штампу; модифікатор; ремонт асфальтобетонних покриттів