Проект ділянки з обслуговування ходової частини легкових автомобілів у складі міської СТО - Аксютін, Данило Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – ходова частина автомобіля. Мета роботи – підняти якість діагностування і обслуговування ходової частини. В роботі проаналізовано методи діагностики сайлент-блоків та підвіски автомобіля, наведено перелік можливих причин її несправності та методи їх усунення, наведений перелік необхідного устаткування, з його описом, для зони діагностики ходової частини станції технічного обслуговування. Розглянута конструкція стенду діагностики підвіски ST-200E. Був зроблений аналіз безпеки життя та діяльності людини на станції технічного обслуговування, та наведені необхідні інструкції та заходи безпеки при роботі.
Keywords: АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ; СТАНЦІЯ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ; ХОДОВА ЧАСТИНА; УСТАТКУВАННЯ; САЙЛЕНТ-БЛОК