Оптимізація конструкції перекриття багатоповерхового паркінгу - Полікарпов, Андрій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі наведено детальний опис конструкції паркінгу та її окремих елементів. Розглянута робота конструктивних елементів і проаналізовано їхній вплив на загальну роботу споруди. Виконано розрахунок основних елементів будівлі на несучу здатність за допомогою програмного комплексу «Ліра САПР».
Keywords: трубобетон; попередне напруження; навантаження; дефекти; технічний стан