Дослідження методів оптимізації побудови інтелектуальних датчиків тиску - Усипенко, Володимир Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі проведені дослідження нейромережевих методів оптимізації побудови інтелектуальних датчиків тиску. Запропонована методика формування "динамічних портретів" датчиків тиску з різними термінами експлуатації.
Keywords: вимірювальний канал; імпульсна характеристика; перехідна характерстика