Конспект лекцій з дисципліни «Експлуатаційні матеріали» : для бакалаврів : спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» - Наглюк, М. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У конспекті викладені основи технології виробництва експлуатаційних матеріалів, вимоги, що пред'являються до них, основні властивості і методи випробувань матеріалів. Наведено основні різновиди, типи та марки палив, експлуатаційних матеріалів та технічних рідин, що використовуються при експлуатації та обслуговуванні засобів транспорту. Призначений для бакалаврів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт»
Keywords: експлуатаційні матеріали; паливо; технічна рідина; експлуатація; обслуговування; транспортні засоби; 629.33(07)