БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНА ОЦІНКА МІЖНАРОДНИХ ТРАНСПОРТНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ СХЕМ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ - Нагорний, Євген Васильович; Шраменко, Наталя Юріївна; Нагорный, Евгений Васильевич; Шраменко, Наталья Юрьевна; Nagornji, E.; Shramenko, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
Для планування міжнародного перевезення в умовах невизначеності запропоновано багатокритеріальну оцінку, яка повинна враховувати не тільки основні вимоги до перевезення, але й можливі ризики, що виникають при доставці вантажу.
МНОГОКРИТЕРИАЛЬНАЯ ОЦЕНКА МЕЖДУНАРОДНИХ ТРАНСПОРТНО-ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ СХЕМ В УСЛОВИЯХ НЕОПРЕДЕЛЕННОСТИ
MULTICRITERIA EVALUATION OF INTERNATIONAL TRANSPORTATION TECHNOLOGICAL SCHEME IN CONDITIONS OF UNCERTAINTY
Keywords: міжнародні перевезення; багатокритеріальна оцінка; час доставки; вартість доставки; ризики; международные перевозки; многокритериальная оценка; время доставки; стоимость доставки; риски; international transportation; load; multicriterional estimation; time of delivery; cost of delivery; mark; 656.212.5