ПРОБЛЕМА ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ В ПИСЬМОВОМУ МОВЛЕННІ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Маслюк, Л. П.; Maslyuk, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Визначено місце та роль писемного мовлення у формуванні іншомовної комунікативної компетенції студентів. Охарактеризовано загальні принципи цілеспрямованого розвитку письмової компетенції тих, хто вивчає іноземну мову. Запропоновано зразки вправ для формування навичок іншомовного письмового мовлення.
ПРОБЛЕМА ФОРМИРОВАНИЯ КОММУНИКАТИВНОЙ КОМПЕТЕНЦИИ В ПИСЬМЕННОЙ РЕЧИ В ПРОЦЕССЕ ИЗУЧЕНИЯ ИНОСТРАННОГО ЯЗЫКА
THE PROBLEM OF COMMUNICATIVE COMPETENCE FORMATION IN WRITTEN LANGUAGE WHEN STUDYING A FOREIGN LANGUAGE
Keywords: комунікативна компетенція; мовленнєві навики; письмове мовлення; письмовий переказ; асоціограма; коммуникативная компетенция; речевые навыки; письменная речь; письменное изложение; ассоциограмма; communicative competence; language skills; written speech; written rendering; associogram; 378.016:81’243