Транспортний засіб категорії М1. Розробка коробки передач та аналіз системи керування механічними коробками передач. - Панченко, Михайло Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – головна передача автомобіля M1. Мета проекту – розробка головної передачі транспортного засобу категорії M1, аналіз конструкцій робочої гальмівної системи з ABS. Метод дослідження – розробка автомобіля категорії M1 з головною передачею та аналіз конструкцій робочої гальмівної системи з ABS.
В дипломному проекті були розглянуті переваги системи ABS, та зроблений аналіз автомобіля з системою AB. Були розглянуті різні схеми роботи системи ABS та зроблений аналіз їх компонентів. Результати дипломного проекту можуть бути використані в навчальному процесі і при проектуванні нових автомобілів.
Keywords: головна передача; піввісі; ведома конічна шестерня; сателіти диференціала