ЕТАПИ ЕКОЛОГІЧНОГО ПРОЕКТУ ЩОДО ЗНИЖЕННЯ НЕГАТИВНОГО ВПЛИВУ АВТОТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Петренко, Ю. А.; Шилова, Т. Г.; Кириченко, А. І.; Кириченко, А. И.; Petrenko, Yu.; Shylova, T.; Kirichenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Проведено аналіз існуючих підходів щодо зниження антропогенного впливу транспорту на навколишнє середовище та запропоновано етапи життєвого циклу екологічного проекту. Це дозволить підвищити ефективність системи екологічного управління автотранспортного підприємства за рахунок застосування методології управління проектами.
ЭТАПЫ ЭКОЛОГИЧЕСКОГО ПРОЕКТА ПО СНИЖЕНИЮ НЕГАТИВНОГО ВОЗДЕЙСТВИЯ АВТОТРАНСПОРТНОГО ПРЕДПРИЯТИЯ
STAGES OF THE ECOLOGICAL PROJECT IN REDUCING THE NEGATIVE IMPACT OF A MOTOR TRANSPORT ENTERPRISE
Keywords: екологічна політика; проект; планування; реалізація; життєвий цикл; экологическая политика; проект; планирование; реализация; жизненный цикл; environmental policy; project; planning; implementation; life cycle; 65.004.1(075.8)