Обґрунтування вибору виду матеріалу для нанесення дорожньої розмітки під час виконання робіт з поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Р-49 Васьковичи – Шепетівка на ділянці км 98+000 – км 118+000 - Яроха, Ярослав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, проаналізовані сучасні матеріали для дорожньої розмітки, технології нанесення розмітки та вибрано пластик гарячого нанесення в результаті економічних розрахунків, розроблено технології та організації виконання робіт з ремонту вибоїн, поточного ремонту дорожнього покриття, також розглянуті питання контролю якості виконаних робіт.
Keywords: дорожня розмітка; асфальтобетонна суміш; асфальтобетонне покриття; технологічна схема; експлуатаційне утримання дороги; поточний ремонт