Динаміка гальмування та теорія робочих процесів гальмівних систем колісних тракторів та тракторних поїздів : колективна монографія : у 3 томах. Том 1 - Подригало, М. А.; Полянський, О. С.; Холодов, М. П.; Бобров, Я. А.; Абрамов, Д. В. (Вид-во Естет Прінт, 2023)
У монографії представлені матеріали досліджень динаміки гальмування тракторів і тракторних поїздів. Запропоновано раціональні методи та методики проектування гальмівних систем тракторів та тракторних поїздів. Докладно досліджено гальмівні механізми, що застосовуються на колісних тракторах. Для студентів, магістрів, аспірантів і фахівців, що навчаються і працюють в галузі автомобіле- і тракторобудування. Іл. 211, табл. 78, бібліогр.: 121 назв.
Keywords: динаміка; гальмування; трактор; тракторний поїзд; проектування; гальмівна система; 631.17