Аналіз технологічних рішень при ремонтах мостових споруд - Стременешенко, Світлана Михайлівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі аналізуються дані по передпроектним обстеженням мостової споруди для визначення технічного стану і дані проектного рішення. Використано аналіз технологічних і конструктивних рішень по капітальному ремонту опор споруди, прольотної будови, влаштування монолітної залізобетонної плити. Наводиться технологія виконання гідроізоляції і водовідведення.
Keywords: передпроектним обстеженням мостової споруди; мостові споруди; фундаменти; палі; прольотні будови; арка