Вдосконалення методів оцінки властивостей легкового автомобіля при дорожніх випробуваннях - Пересічний, Олег (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проведено оцінку експлуатаційних властивостей автомобілів при їх сертифікації. Представлено обладнання та вимірювальні комплекси для проведення дорожніх випробувань. Розглянуто застосування лінійних акселерометрів для оцінки динамічних властивостей при випробуванні автомобілів. Запропоновано методи визначення аеродинамічного опору руху автомобіля. Проведено дорожні випробування автомобіля для оцінки аеродинамічного опору
Keywords: вимірювальний комплекс; датчик прискорення; дорожні випробування; динамічні властивості; коефіцієнт аеродинамічного опору