Сучасний стан та перспективи розвитку ринку тракторів в України - Поляков, А. П.; Поляков, П. А.; Коробов, С. С.; Polyakov, A.; Polyakov, P.; Korobov, S. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
В статті розглядаються питання стану парку тракторів, зроблено аналіз потреби в тракторах та поділено їх на класи за потужністю та віковій структурі, обґрунтовані перспективи розвитку ринку тракторів в Україні на базі вітчизняних підприємств.
Современное состояние и перспективы развития рынка тракторов в Украине
Present condition and prospect of tractor's development in Ukraine
Keywords: трактори; потужнстний ряд; розвиток ринку; тракторы; развитие рынка; tractors; powerful series; market development; 629.1