Застосування колієстійкого щебенево-мастикового асфальтобетону під час виконання робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги Н-09 Мукачеве - Львів на ділянці км 35+000 - км 55+000 - Гамзулін, Роман Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі були розглянуті питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано фактичний експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, запропоновано види ремонтних робіт, досліджено фізико-механічні властивості і колієстійкість щебенево-мастикового асфальтобетону, а також запропоновано для виконання капітального ремонту на ділянці виконання робіт щебенево-мастиковий асфальтобетон, що має підвищену довговічність, виконано розрахунок обсягів робіт, розроблено технології та організації виконання робіт з ямкового ремонту, поточного та капітального ремонтів автомобільної дороги.
Keywords: щебенево-мастиковий асфальтобетон; транспортно-експлуатаційний стан; капітальний ремонт; поточний ремонт; ямковий ремонт