Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей на бітумі, модифікованому вторинним поліетиленом низької щільності, на асфальтобетонному заводі - Семеняко, Ігор (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі виконано аналіз щодо властивостей бітумів, модифікованих полімером вторинної переробки, та колієстійкості асфальтобетону на таких в’яжучих. В роботі відповідно до завдання розраховано склади асфальтобетонних сумішей що проектується до випуску на заводі заданої продуктивності, підібрано обладнання для отримання модифікованого бітуму та випуску асфальтобетонних сумішей. Розраховано складське господарство заводу, потреби в електроенергії та воді. Виконано техніко-економічне обґрунтування роботи та визначена економічна ефективність розробленої технології.
Keywords: бітум; модифікований полімером; вторинний полімер; поліетилен ldpe; асфальтобетонна суміш; технологічна схема