Дослідження факторів, які впливають на характеристики АБС транспортних засобів - Карпенко, Владислав Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження –гальмівна система транспортних засобів. Мета роботи – дослідження факторів, які впливають на характеристики АБС транспортних засобів. Методи дослідження – аналітичні та теоретичні методи факторів, які впливають на характеристики АБС транспортних засобів. Отримані результати мають практичне значення для подальшого вдосконалення систем активної безпеки транспортних засобів. Вони можуть бути використані при проєктуванні сучасних електронних систем гальмівного керування, створенні вітчизняних аналогів АБС, а також у навчальному процесі під час підготовки фахівців автомобільної галузі.
Keywords: гальмівна система; антиблокувальна система гальм; характеристика абс; гальмівні елементи; блок керування; алгоритм роботи; швидкість спрацювання