Математичне моделювання робочих процесів колісних та гусеничних транспортних засобів : навчальний посібник - Богомолов, В. О.; Леонтьєв, Д. М. (ФОП Бровін О. В., 2025)
У даному виданні описано математичне моделювання робочих процесів в механізмах, агрегатах і системах колісних та гусеничних транспортних засобів з метою навчання та самопідготовки здобувачів закладів освіти або наукових установ з напрямку «механічна інженерія» та «транспорт» в обсязі навчального плану. This publication describes the mathematical modeling of work processes in mechanisms, units and systems of wheeled and tracked vehicles for the purpose of training and self-training of applicants to educational institutions or scientific institutions in the field of "mechanical engineering" and "transport" within the scope of the curriculum.
Keywords: автомобіль; транспортний засіб; робочий процес; моделювання; математична модель; динаміка; гальмування; прискорення; automobile; vehicle; work process; modeling; mathematical model; dynamics; braking; acceleration; 629.3