Модель вибору малотоннажної вантажівки - Юнашев, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єктом дипломної роботи є процес вибору малотоннажної вантажівки з різних джерел. Предметом дипломної роботи є розробка моделі вибору малотоннажної вантажівки. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності процесу вибору малотоннажних вантажівок. Для досягнення мети:проаналізовано основні техніко-економічні характеристики малотоннажних вантажівок і визначені групи критеріїв, що впливають на вибір доцільного варіанта вантажівки. В середовищі MySQL за допомогою мови C# побудовано базу даних малотоннажних вантажівок із засобами зберігання та пошуку даних для визначення списку альтернатив за вимогами користувача. За допомогою методу аналізу ієрархій побудовано модель вибору доцільної альтернативи - малотоннажної вантажівки за сукупністю критеріїв.
Keywords: модель вибору; малотоннажні вантажівки; метод аналізу ієрархій; система управління базами даних; клієнт-серверні технології