ЕКОЛОГІЧНА ОЦІНКА ТРАНСПОРТНОГО ШУМУ НА ВУЛИЧНО-ДОРОЖНІЙ МЕРЕЖІ МІСТА - Лежнева, О. І.; Лежнева, Е. И.; Lezhneva, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Оцінено шумове забруднення як фактор антропогенного навантаження на навколишнє середовище, побудовано карту шуму мікрорайону та розроблено природоохоронний захід щодо покращення екологічних характеристик інфраструктури транспорту.
ЭКОЛОГИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА ТРАНСПОРТНОГО ШУМА НА УЛИЧНО-ДОРОЖНОЙ СЕТИ ГОРОДА
ENVIRONMENTAL ASSESSMENT OF TRAFFIC NOISE ON THE URBAN ROAD NETWORK
Keywords: автотранспорт; параметричне забруднення; карта шуму; транспортні потоки; інтенсивність руху; природоохоронні заходи; автотранспорт; параметрическое загрязнение; карта шума; транспортные потоки; интенсивность движения; природоохранные мероприятия; motor transport; parametric pollution; noise map; traffic flows; traffic density; nature protection measures; 504:656