Інвестиційне проєктування на підприємстві - Бутенко, Максим Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єктом дипломної роботи є процес інвестиційного проєктування на підприємстві. Метою роботи розробка прибуткового інвестиційного проєкту на крупному промисловому підприємстві ПАТ «ЗАВОД «ПІВДЕНКАБЕЛЬ». Предметом дослідження є теоретико-методичні підходи та практичні засади процесу інвестиційного проєктування на підприємстві як основи для створення інвестиційного проєкту на підприємстві ПАТ «ЗАВОД «ПІВДЕНКАБЕЛЬ». У процесі дослідження були використані методи: порівняльний економічний аналіз, методи статистичної обробки даних; фундаментальний аналіз фінансового середовища бізнесу; експертного спостереження; порівняння та групування; статистичні методи; методи та моделі прогнозування. У роботі розкрито роль інвестиційного проєктування на крупних промислових підприємствах підприємства. Описано головні стадії розробки та впровадження ефективного та прибуткового інвестиційного проєкту. Розроблені в ході роботи пропозиції та рекомендації, які надано у дипломній роботі, дозволять за допомогою ефективного та апробованого методу розробити інвестиційний проєкт як основу інвестиційного проєктування на крупному промисловому підприємстві ПАТ «ЗАВОД «ПІВДЕНКАБЕЛЬ».
Keywords: бюджетний план; життєвий цикл; інвестиційний проєкт; ліквідність; індекс прибутковості; рентабельність; ставка дисконтування; фінансова стійкість