Розробка агрегатної дільниці на СТО з обслуговування та ремонту легкових автомобілів - Мельничук, Владислав Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті розроблена станція технічного обслуговування з середньою кількістю заїздів на рік 4100 автомобілів і середнім пробігом 12000 км в рік. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховано число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень.Проведено аналіз і вибір обладнання для обслуговування та діагностики коробок передач легкових автомобілів та вибрано обладнання для діагностики та обслуговування коробки передач.
Keywords: ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК; СТО; ПОСТИ; ПЛОЩА; АГРЕГАТНА ДІЛЬНИЦЯ; УСТАТКУВАННЯ; ХАРАКТЕРИСТИКА; РЕМОНТ