Визначення геометричних параметрів ділянки автомобільної дороги О191802/Т-19-15/ – Білиця – Степне км 0+000 – км 12+500 Шосткинського району Сумської області - Іванов, Сергій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: аналіз нормативно-правового забезпечення з виконання геодезичних вимірювальних і розмічувальних робіт у дорожньому будівництві; аналіз методів визначення геометричних параметрів заокруглень на автомобільних дорогах; визначити геометричні параметри заокруглень на ділянці автомобільної дороги О191802/Т-19-15/ – Білиця – Степне км 0+000 – км 12+500 Шосткинського району Сумської області.
Keywords: автомобільна дорога; вишукування; геометричні параметри; геодезичні вимірювання; похибки вимірювання; тахеометр