Стенд для випробування гальмiвних систем транспортних засобiв - Байцур, Максим Вячеславович; Коробко, Андрiй Iванович; Подригало, Михайло Абович; Тарасов, Юрiй Володимирович; Туренко, Олександр Iгорович (My University, 2017)
Стенд для випробовування гальмівних систем транспортних засобів, що містить опорні майданчики та горизонтальні силові циліндри, який відрізняється тим, що в конструкцію додатково введено опорні майданчики для задньої осі транспортного засобу та додаткові вертикальні силові циліндри для забезпечення повноти і достовірності визначення параметрів функціонального стану гальмівних систем транспортних засобів (розподілу гальмівних сил по осях і по бортах, значення гальмівних сил на кожному колесі, нерівномірність гальмівних сил по осях і по бортах) та визначення координат центру мас, моменту інерції і кута поперечної стійкості транспортного засобу.
Keywords: автомобiлi, гальмiвнi системи; автомобiлi, випробування стендовi