Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ФОП Тихевич Остап Олегович - Лисак, Климентій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт – процес функціонування логістичної системи ФОП Тихевич Остап Олегович. Мета роботи – підвищення ефективності функціонування логістичної системи ФОП Тихевич Остап Олегович. Метод дослідження – натурно-аналітичний. В результаті аналізу існуючої системи управління замовлення номенклатур визначені недоліки. На основі аналізу літературних джерел визначені показники на основі яких визначається ефективність функціонування логістичної системи ФОП Тихевич Остап Олегович. Запропонована методика використання якої можливо підвищити ефективності функціонування логістичної системи ФОП Тихевич Остап Олегович. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект у розмірі 232607,37 гривень. Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – використання сформованої економіко-математичної моделі для удосконалення логістичної системи трогових підприємств України.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; ABC-аналіз; XYZ-аналіз