Проєкт капітального ремонту автомобільної дороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка на ділянці км 150+100 – км 152+000 із залученням геоінформаційної системи QGIS та аналізом цифрової моделі рельєфу - Семенченко, Володимир Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проведено аналіз нормативної документації щодо капітального ремонту автомобільної дороги та надано характеристику автодороги Н-07 Київ – Суми – Юнаківка. Також була досліджена інформація про цифрові моделі рельєфу (ЦМР) та залучена геоінформаційна система QGIS для аналізу ЦМР. Розроблено план траси, земляне полотно, дорожній одяг, штучні споруди. Також розглянута інфраструктура та безпека дорожнього руху, техніка безпеки та заходи охорони навколишнього середовища.
Keywords: проєкт; капітальний ремонт; автомобільна дорога; водозбірний басейн; цифрова модель рельєфу; QGIS