Дослідження характеристик гальмівних систем легкових автомобілів закордонного виробництва - Бурняшев, Микита Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У ході дипломної роботи було проаналізовано конструкції застосовуваних гальмівних механізмів у сучасних легкових автомобілях, проведено статистичний аналіз застосовуваності гальмівних механізмів, розроблено методику оцінки зміни ефективності гальмування автомобіля за відносним зносом гальм.
Keywords: зміна гальмівних сил; легковий автомобіль; зміна гальмової ефективності; дослідження; відносний знос