АНАЛІЗ КОЕФІЦІЄНТІВ ПОЗДОВЖНЬОГО ЗГИНУ З УРАХУВАННЯМ МІЦНОСТІ СТАЛІ - Кондель, В. М.; Шевченко, Ю. О.; Лобода, Д. О.; Кондель, В. Н.; Лобода, Д. А.; Kondel’, V.; Kondel’, Yu.; Loboda, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Проведено дослідження стійкості стальних стиснутих елементів конструкцій та деталей машин, проаналізовано експериментальні дані про роботу цих елементів та теоретичні розробки щодо їх розрахунків, побудувано графіки коефіцієнтів поздовжнього згину та запропоновано формули для визначення цих коефіцієнтів залежно від міцності сталі.
АНАЛИЗ КОЭФФИЦИЕНТОВ ПРОДОЛЬНОГО ИЗГИБА С УЧЕТОМ ПРОЧНОСТИ СТАЛИ
ANALYSIS OF STRESS REDUCTION FACTORS TAKINC INTO ACCOUNT THE STEEL STRENGTH
Keywords: стиснуті елементи; коефіцієнт поздовжнього згину; міцність сталі; сжатые элементы; коэффициент продольного изгиба; прочность стали; compressed members; stress reduction factor; steel strength; 621.81:672.1:[620.173.26]