Виконання топографо-геодезичних робіт для нового будівництва житлово-громадських комплексів у смт. Козин Київської області - Карайкозін, Артем Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Під час роботи розробили топографічну основу будівництва в смт Козин. Застосували сучасні методи виконання топографічних зйомок із застосуванням сучасних геодезичних приладів. Подальша обробка геодезичної зйомки виконувалась з використанням програмних комплексів, в тому числі в програмах AutoCAD та Civil 3D.
Keywords: топографічний план; геодезичні прилади; інженерно-геодезичні вишукування; будівництво житлових комплексів