Підвищення ефективності котка для ущільнення основ дорожніх одягів масою 9 т за рахунок вибору раціональної схеми розташування пневматиків - Галаган, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі виконані наступні розрахунки: розрахунок основних параметрів пневматичного котка, розрахунок продуктивності та розрахунки на міцність основних елементів котка. Визначенні капітальні витрати при розрахунку річної продуктивності машини, при розрахунку собівартості машини. Розраховано основні показники економічної ефективності капітальних вкладень.
Keywords: пневматичний каток; система зміни тиску повітря в шинах; продуктивність