Дослідження керованості легкових гібридних автомобілів - Іващенко, Олександр Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У ході дипломної роботи було проаналізовано науково-технічні рішення стосовно режимів гальмування і критеріїв оцінки гальмівних властивостей гібридних автомобілів; досліджено фактори, що впливають на керованість гібридних легкових автомобілів під час гальмування; розроблено методику дослідження керованості під час гальмування гібридного автомобіля; проаналізовано результати теоретичних досліджень під час гальмування гібридного автомобіля.
Keywords: ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ; КЕРОВАНІСТЬ; ЗАНОС; ЕКСПЛУАТАЦІЯ; ГАЛЬМУВАННЯ